Uppgraderingsdags (igen)

WordPressDenna blogg har i julklapp givits en publiceringsplattformuppgradering.

Inom en relativt snar framtid – när anständigt folk förmodligen ändå har annat för sig än att besöka halvobskyra bloggar – finns det alltså risk för störningar. 1Vilka, som konstaterats, inte lär drabba nyss nämnda anständiga folk. Förhoppningsvis löper det hela fel- och smärtfritt och vi ses säkert på andra sidan uppgraderingen. Till dess hänvisas till undertecknads kvasimikrobloggande på bland annat Twitter och FriendFeed.

Fotnoter   [ + ]

1. Vilka, som konstaterats, inte lär drabba nyss nämnda anständiga folk.

Prenumerera på denna blogg medelst RSS

Kanske relaterade inlägg

0 kommentarer till “Uppgraderingsdags (igen)”


  1. Ännu inga kommentarer

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.