Insnöad och (delvis) isolerad

Bortsett från att det (för närvarande) finns vatten i kranarna, ström i ledningarna och ettor och nollor i bredbandet, så är det lite si och så med kommunikationerna.

På grund av byte från traditionell telefoni till IP-varianten så går det för närvarande inte att ringa mig på det fasta telefonnätet. Nummerporteringen skulle vara klar idag, men nu har uppenbarligen något inträffat som försenat det hela. 1Just en snygg början på ett abonnemang… Tills vidare nås jag därför säkrast på mobilen eller e-posten. Detta givet att jag har 3G-täckning, förstås – Tele2:s GSM-nät ligger nere, åtminstone här i Uppsala.
(Uppdatering 27 november 2008: nåbar igen!)

Översnöade cyklar

Rent generellt har det ymniga snöandet – snökaos, som det heter i folkmun – i dagarna gjort livet surt för upplänningarna. Kollektivtrafiken blir kraftigt försenad eller ställs helt sonika in, hemtjänsten tvingas ta bandvagnen, elen sviktar, skolgång och postutdelning försinkas… och mer lär det bli.

För den som i likhet med undertecknad har 40 mil att pendla fram och tillbaka under morgondagen så är det nog bäst att, i likhet med Orsa kompani, hålla inne med löftena.

Fotnoter   [ + ]

1. Just en snygg början på ett abonnemang…

Prenumerera på denna blogg medelst RSS

0 kommentarer till “Insnöad och (delvis) isolerad”


  1. Ännu inga kommentarer

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.