Pennan åter vässad

Pennan är vässadDet är väl ingen idé att ägna allt för mycket tid åt att klaga över att man har för lite tid, men under hösten har just tiden varit en bristvara för min del. Som hårt arbetande småbarnsfar med mycket att läsa och skriva på annat håll har tyvärr bloggandet fått stå tillbaka – vilket om inte annat framgår av den tämligen usla uppdateringsfrekvensen mellan de senaste inläggen.

Misströsta dock ej! 1Om nu någon till äventyrs skulle få för sig att misströsta; det finns trots allt roligare saker att ägna sig åt.

När vintermörkret nu i dagarna når sin kulmen går inte blott norra halvklotet, utan också denna lilla bubbla i bloggosfären, äntligen mot ljusare tider.

Gåtfullt 27 - ledtråd 11Vänta er därför både ett och annat av både det obskyra och arkaiska och det relevanta och aktuella. Förmodligen blir det en rejäl dos av lättviktigare material, men också en del smalare saker. Kunskap, kultur, kuriosa; retorik, pedagogik, medier; dåtid, nutid och framtid – och lite mer därtill. 2Jag hade kunnat skriva “lite sång, lite dans, lite naket”, men det är tveksamt om denna blogg är det rätta forat för den varan.

Och så blir det, naturligtvis, en nystart också för den under hösten sorgligt försummade bildgåtan. En elfte ledtråd finns för övrigt i bilden till vänster; jag ber om ursäkt för att den dröjde.

 

 

Fotnoter   [ + ]

1. Om nu någon till äventyrs skulle få för sig att misströsta; det finns trots allt roligare saker att ägna sig åt.
2. Jag hade kunnat skriva “lite sång, lite dans, lite naket”, men det är tveksamt om denna blogg är det rätta forat för den varan.

Prenumerera på denna blogg medelst RSS

1 kommentar till “Pennan åter vässad”


  1. 1 Gert Sjöstedt

    Vill gärna testa ert utbud!

  1. 1 Loci.se » Hjulen i rullning [...] förhoppning om ny fart som för övrigt är misstänkt lik den som luftades för ganska exakt ett år sedan;…

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.