Charmen med budgetwebbhotell

Vilda västern
Igår kväll, passande nog när jag skulle publicera en ny ledtråd till den aktuella bildgåtan, så bestämde sig servern för att ligga nere ett tag. Den gör så ibland. 1Och nu under förmiddagen har den varit lite småknepig igen.

Om man bortser från den ofta aningen slöa och ibland rent oberäkneliga servern, så stortrivs jag med mitt prisvärda amerikanska webbhotell. Ibland känns det dock svårt att se genom fingrarna när de mest grundläggande funktionerna av någon anledning lägger av.

Nåja, man får vad man betalar för 2Skulle någon beskäftig person säkert hävda. så varför klaga?

Att residera på ett budgetwebbhotell kräver emellertid försiktighetsåtgärder. Det är lite som ett etablissemang i vilda västern, där man tvingas sova med ena ögat öppet och en pistol under kudden — annars kan man en vacker dag vakna upp och vara död.

Tror nog att det är dags att göra en backup…

Fotnoter   [ + ]

1. Och nu under förmiddagen har den varit lite småknepig igen.
2. Skulle någon beskäftig person säkert hävda.

Prenumerera på denna blogg medelst RSS

0 kommentarer till “Charmen med budgetwebbhotell”


  1. Ännu inga kommentarer

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.