Gengångarportaler

Avsomnade portalen Blogwalk ser ut att få (minst) en uppföljare. Det är Gustaf Dymov som har dragit igång blogg:anser, en bloggportal som bygger på den källkod som Blogwalk-skaparen Christian Davén släppt. Precis som föregångaren använder blogg:anser de pingar som kommer in till Var är du?. Det skall bli spännande att se om vi har några nya funktioner att vänta.

För övrigt…
meddelar Davén att han sålt domänamnet Blogwalk, och förmodligen kommer den nya ägaren att fortsätta verksamheten på samma plats.
 
Se också Uppkopplat.se och BetaAlfa om detta.


Prenumerera på denna blogg medelst RSS

4 kommentarer till “Gengångarportaler”


 1. 1 Gustaf

  Jodå, en del nya intressanta funktioner är planerade, men tyvärr ser mitt schema ganska fullspäckat ut just nu. Jag tror att utvecklingen kan komma igång till mitten av sommaren.

 2. 2 Gustaf

  Eftersom du frågade, så kan lite reklam vara på sin plats 🙂 de första funktionerna blev en automatisk generator av inlägg http://anser.se/autogen/ och en bloggband-generator, http://anser.se/band/ .

  Gustaf

 3. 3 Stefan Rimm
  Twitter: @rimm

  Någonstans kan man inte låta bli att fråga hur du skall locka folk till portalen om de riskerar att bli föremål för generatorparodier… 🙂

 4. 4 Gustaf

  Varken Ali eller Johan pingar, så vi säger att alla som inte är med på anser.se riskerar att drabbas av generatorparodier 😉

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.