Högskoleverkets utvärdering av ämnena litteraturvetenskap och retorik

Högskoleverkets rapportHögskoleverket publicerade idag sin rapport (2006:13 R) Utvärderning av ämnena litteraturvetenskap och retorik vid svenska universitet och högskolor.

Det är ömsom ljus och ömsom mörker som möter i rapporten. Samtidigt som HSV ser ett starkt engagemang hos lärare och studenter så varnar man för att kraven ofta är för låga och att nybörjarstudenterna har för dåliga förkunskaper.

Hela rapporten finns att läsa här.


Prenumerera på denna blogg medelst RSS

5 kommentarer till “Högskoleverkets utvärdering av ämnena litteraturvetenskap och retorik”


 1. 1 Bengt

  Stefan: Hej och välkommen till WordPress och K2 Världen…
  Vad tycker du om det?

 2. 2 Stefan Rimm
  Twitter: @rimm

  Tack! Jag har ännu inte hunnit orientera mig tillräckligt i WP, men planerar ett litet inlägg om flytten när jag blivit varm i kläderna och fått alla komponenter på plats.

 3. 3 Bengt

  Stefan: Jag har inte heller helt aklimatisreat mig ännu. Håller fortfarande på att lägga in länkar. Dessutom smärre justeringar så att det funkar bättre på IE…

 4. 4 Stefan Rimm
  Twitter: @rimm

  Ja, IE beter ju sig – som vanligt – lite knepigt.

  I övrigt får man väl ta ett steg i taget. För min del borde väl nästa bli att få upp lite länkar eller en bloggrulle… och göra en del justeringar i stilmallarna…och så vidare… och så vidare… Förmodligen blir man aldrig “färdig”.

 5. 5 Stefan Rimm
  Twitter: @rimm

  Jag nu i alla fall (på annat håll i bloggen) fått mina första spamkommentarer – något som verkar vara ett vanligt problem för WordPressanvändare. Kanske kan installationen av Spam Karma 2 råda bot på detta.

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.