En hädangången och en nyfödd bloggportal

bloggtips.seSamtidigt som Blogwalk nu slagit igen, så har Johan – som ligger bakom tjänster som nyligen.se, intressant.se och knuff.se – offentliggjort sin senaste skapelse: bloggtips.se, som visar “svenska bloggares egna bloggpresentationer”.

Såvitt jag förstår bygger dessa presentationer på vad respektive bloggare angivit i inställningarna för sina RSS-flöden, så det gäller för aspirerande portaldeltagare att ha ordning på tekniken under bloggens skal.

Förmodligen är bloggtips.se den minst matnyttiga av Johans många användbara sajter – det handlar egentligen om föga mer än en slumpgenerator, men även en sådan kan ju ibland leda till intressanta resultat.


Prenumerera på denna blogg medelst RSS

1 kommentar till “En hädangången och en nyfödd bloggportal”


  1. 1 johan

    Målet är, precis som jag skrev på min blogg, att bloggtips.se ska klara av allt som Aftonbladets “nya” bloggportalen.se ev. kommer att klara av – utan att man ska behöva logga in med en epostadress någonstans… 🙂

  1. 1 bloggkartan.se - Loci.se - Stefan Rimms blogg [...] Via Frihetens vingar hittar jag till ännu en ny bloggtjänst från Johan Larsson. Det var ju inte länge sedan…

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.