Gåtlösartoppen februari 2006

StatyettI dessa OS-tider när allt skall mätas, klockas och rankas kanske det också kan vara intressant att ta en titt på ställningen bland gåtlösarna här på bloggen. Av sammanställningen nedan framgår vem som klarat vilka bildgåtor. Som synes ligger innehavaren av tätplatsen långt före resten av den tappert kämpande klungan:

1. P-E Fronning / Martin Klasch: Oscar Patric Sturzen-Becker, Emelie Flygare-Carlén, Paracelsus, Dante Gabriel Rossetti, Harry Houdini, Bildsköne Bengtsson, Kristina av Stommeln, Immanuel Nobel, Joseph Conrad

2. Amanda K.: John Personne
2. Johan Anglemark: Wendela Hebbe
2. Patrick Strang: J. Edgar Hoover
2. Patrick Wenzel: Elisabeth av Österrike-Ungern
2. Thomas Lennartsson: Ada Lovelace

En ny gåta kommer mycket snart – vem blir först att lösa den?


Etiketter: bildgåtor, gåtor, resultat
Prenumerera på denna blogg medelst RSS

0 kommentarer till “Gåtlösartoppen februari 2006”


  1. Ännu inga kommentarer

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.