Experimentell RSS-läsare för mobilen

RSS i mobilenFeedo RSVP är en ny experimentell Java-baserad RSS-läsare för mobiltelefoner, som utvecklas i samarbete mellan KTH och Svenska Dagbladet. Istället för att som vanligt läsa stycken med text visar detta program ett ord i taget (!) i önskad lästakt (se exempel hos SvD). Prenumerationer på flöden administreras via en särskild webbsida.

Idén är god och tämligen nyskapande, men programmet tycks ha en hel del barnsjukdomar. När jag testade var laddningstiderna plågsamt långa, och så länge det förhåller sig på det viset spelar ju textvisningsteknologiska finesser inte särskilt stor roll.


Prenumerera på denna blogg medelst RSS

0 kommentarer till “Experimentell RSS-läsare för mobilen”


  1. Ännu inga kommentarer

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.