Etiketterade blogginlägg på bloggar.se

Den senaste skapelsen från Johan, mannen bakom intressant.se och nyligen.se, är bloggar.se som på Technorati-vis indexerar blogginlägg efter etiketter (“taggar”).

Upplägget är i och för sig numera tämligen välbekant – se till exempel det tidigare nämnda Technorati – men just det faktum att det hos bloggar.se handlar om svenska inlägg gör den tjänsten extra användbar.

De Technoratietiketter jag hittills använt mig av får nu alltså sällskap av sina bloggar.se-motsvarigheter; bägge varianterna återfinns i förekommande fall längst ned i inläggen.


Prenumerera på denna blogg medelst RSS

4 kommentarer till “Etiketterade blogginlägg på bloggar.se”


 1. 1 Loci.se - Stefan Rimms blogg

  Etiketterade blogginlägg “live”
  Jag tipsade nyligen om bloggar.se som samlar svenska blogginlägg försedda med etiketter (s.k. “taggar”). Den senaste finessen – om än i dagsläget blott ett experiment – är en “live-sida” med de senaste etiketterade inläggen. Sidan, som bygger på Ajax (…

 2. 2 Hannelore

  Hej!

  Måste man lägga in etiketter manuellt när man har blogg hos Blogger? Fungerar det över huvud taget (om man inte har Word-Press) och hur gör man? Har inte riktigt kommit underfund med saken ännu.

  Finns det någon bra förklaring någonstans? Tacksam om någon kan svara.

 3. 3 Stefan Rimm
  Twitter: @rimm

  Jag vet inte riktigt hur det fungerar i Blogger, men ta en titt på frågesidan på bloggar.se, som visar hur koden för etiketterna kan se ut, och dessutom erbjuder en bookmarklet som förenklar etiketterandet.

 4. 4 Hannelore

  Tack för svar. Nu har jag kommit underfund med hur det funkar – och det var busenkelt. 😉 Hade inget med Word-Press att göra. Var nog det som förvirrade med.

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.