Några ord till mina k. läsare (om jag skulle ha några)

Den senaste tiden har det varit lite si och så med bloggandet; jag har inte hunnit göra så många inlägg som jag skulle önskat, och jag har knappt hunnit läsa vad andra bloggare skrivit.

Tankarna har helt enkelt varit på annat håll, bland annat på att jag nu kommer att börja som doktorand vid Nationella forskarskolan i utbildningshistoria med placering vid Pedagogiska institutionen vid Örebro universitet.

När jag nu åter kommer igång med bloggandet och mina små nedslag på intressanta och ointressanta platser, så lär just utbildningshistoria, pedagogik och retorik få en mer framskjuten plats. Den kommande tiden får utvisa hur bloggandet rent faktiskt tar sig ut; räkna med att det kommer att hända ett och annat här på Loci.se vad gäller såväl innehåll som form och tekniska lösningar.

[ Detta inlägg har flyttats från en äldre version av bloggen. ]


Prenumerera på denna blogg medelst RSS

0 kommentarer till “Några ord till mina k. läsare (om jag skulle ha några)”


  1. Ännu inga kommentarer
  1. 1 Loci.se » Novemberretrospektiv [...] också grunden för det fortsatta livet. För tre år sedan kunde jag här på bloggen kungöra att jag antagits…

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.