Retorikportalen

RetorikportalenDet skall vara en portal i år (igen), och för den retorikintresserade kan det därför vara intressant att kasta ett öga på Retorikportalen. Det lovande och ständigt växande projektet drivs av Gustaf Segerström och är sprunget ur tankar och funderingar vid årets upplaga av den nationella ämneskonferensen i retorik.

Portalen är i skrivande stund fortfarande under uppbyggnad, men erbjuder redan nu artiklar, forum, ett litet retoriklexikon, ett latinsk-svenskt lexikon, en matig länksamling och ett antal skrifter/uppsatser för nedladdning. För medlemmar (akademiska studier i retorik krävs) tillkommer dessutom nyhetsbrev, e-post, wiki med mera.

Naturligtvis håller sig portalen också med årets andra måste, bloggen.

[ Detta inlägg har flyttats från en äldre version av bloggen. ]


Prenumerera på denna blogg medelst RSS

Kanske relaterade inlägg

0 kommentarer till “Retorikportalen”


  1. Ännu inga kommentarer

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.