Dagen efter attentaten

mirrorterroromslag.jpgIdag, mindre än en vecka efter Live 8-konserterna, OS-värdskapsvinsten och G8-mötet är så världens blickar åter riktade mot London – denna dag efter de vidriga attentat som kostat åtskilliga människor livet, och som sårat och invalidiserat många fler.

Sorg, förskräckelse, ilska, vrede, bestörtning, trots, beslutsamhet, chock, rädsla… de känslor som idag präglar människorna avspeglar sig också i pressen; exempel på detta ges av bloggen NewsDesigner.com publicerar brittiska och irländska tidningars förstasidor.

[ Via Månhus Beta, som också idag löpande följer utvecklingen i London. ]

[ Detta inlägg har flyttats från en äldre version av bloggen. ]


Etiketter: london, terrorism
Prenumerera på denna blogg medelst RSS

0 kommentarer till “Dagen efter attentaten”


  1. Ännu inga kommentarer

Lämna en kommentar

You must login to post a comment.